Corner's Pub

Igazi Angol Pub hangulat Budapest 16. kerületében!

A Pub, ahol mindenki otthon van

2000 óta veletek. Mondhatjuk ezt bátran, hisz dolgozóink többségével nyitás óta dolgozunk együtt. Vendégeink nagyrésze visszajáró Vendég, sokukkal személyes kapcsolat is kialakult az évek során.

Nagy megtiszteltetés ez számunkra. Igyekszünk, hogy mindig újat, emellett a a jól megszokottat is nyújtani tudjuk nektek 🙂

Ősztől-Tavaszig, ismert fellépők közreműködésével Élőzenés koncertek, Stand up, Szilveszteri parti és más érdekes programok színesítik a nálunk töltött estéket. Céges és családi rendezvények, évzáró bulik, esküvők, névnapok, szülinapok megszervezésére is örömmel vállalkozunk. Az étteremben a megszokott barátságos, családias környezet megtartása mellett folyamatosan törekszünk a fejlődésre, a gasztronómia újdonságok bevezetésére. Korszerű, sportolást, mozgást kiegészítő ételkészítési eljárásokkal is találkozhattok és a különböző étel allergiákra is igyekszünk felkészülni.

Ételeink frissen készülnek és többségében a pub egyedi receptjei alapján.

Gyertek hozzánk egy finom ételért, vagy üljetek be a családdal, barátokkal egy jó hangulatú beszélgetésre finom italaink mellett, mi mindig szivesen látunk benneteket!

Több mint 20 éve

Corner’s Pub étterem 16 kerület Budapest - Online ételrendelés

Mi hiszünk abban, hogy a jó étel a gondosan összeválogatott, friss alapanyagokon múlik.
corners-etterem-budapest-logo

A Corner’s- ben egyesül az átfogó szenvedély az ételek, az italok és a vendéglátás iránt.

Online ételrendelés Budapest éttermek

Asztalfoglalás

2000 ÓTA A XVI. KERÜLET LEGKEDVELTEBB ÉTTERME

Ha ennél egy jót, mi mindig szeretettel várunk!

Éttermek Budapest - Corner's pizzéria