Éttermeink

Olaszos pizzéria vagy az angol pub? Két étterem, két hangulat!

Az olaszos pizzéria vagy az Angol pub

Melyikhez van kedved ?

Gyertek be a Pub-ba egy finom ételért, vagy üljetek be a családdal, barátokkal egy jó hangulatú beszélgetésre finom italaink mellett. Mi mindig szívesen látunk benneteket rendezvényeinken is. Szervezzetek saját ünnepséget és foglaljatok nálunk helyet.

Ételeink frissen, egyedi receptek alapján készülnek.

Ha egy kis kültéri hangulatra vágysz, pizzával, olaszos ételekkel akkor a Pizzériában a helyed! Több mint 50 féle pizzából választhatsz, vagy variálhatod is, kedved szerint. A pizzák mellett olaszos tészták és frissensültek is megtalálhatóak kínálatunkban. Kézműves burgereink saját készítésű bucival és saját receptes kis és nagyméretű húspogácsával készülnek. Foglalhatsz néhány főre, de akár egy kisebb összejövetelre, gyerekzsúrra is.

Corners Pub - Angol kocsmák Budapest

Corner’s Pub Budapest

Gyertek hozzánk egy finom ételért, vagy üljetek be a családdal, barátokkal egy jó hangulatú beszélgetésre finom italaink mellett, mi mindig szívesen látunk benneteket!

Legjobb éttermek Budapest 16 kerület

Corner’s Pizzéria

Ha egy kis kültéri hangulatra vágysz, pizzával, olaszos ételekkel akkor nálunk a helyed! Beltéri helységünk pedig csodás mediterrán falfestményekkel díszített.

Olasz pizzériák és éttermek Budapesten
corners-etterem-budapest-logo

Hangulatos éttermek, kerthelyiséggel Budapesten

Online ételrendelés Budapest éttermek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre,értesülj elsőnek rendezvényeinkről, akcióinkról és szerezd meg kedvezményes kuponjainkat.

Elolvastam és elfogadom a felhasználási feltételeket További információ az adatvédelemben
2000 ÓTA A XVI. KERÜLET LEGKEDVELTEBB ÉTTERME

Ha ennél egy jót, mi mindig szeretettel várunk!

Éttermek Budapest - Corner's pizzéria